Gala LSRS 2023

 În seara de vineri 19 Mai, echipa LSRS Italia, a avut marea onoare de a participa la cea de a XIV-a ediție a Galei LSRS în cadrul minunatului salon de recepții al Palatul Parlamentului din București 

Motto-ul Galei de anul acesta, ”Construim Prezentul” a fost prilej de revedere, de celebrare a performanței și excelenței academice din străinătate și de consolidare a relațiilor dintre studenții români de peste hotare. Pe această cale, transmitem sincere felicitări tuturor premiantilor și membrilor LSRS pentru implicare, devotament și munca extraordinară pe care au depus-o în construirea viitorului lor. 

Anul acesta, pentru al doilea an consecutiv, LSRS Italia a avut onoarea de a fi desemnată Filiala anului de către comunitatea LSRS și premiată de către E.S. Alfredo Durante Mangoni, Ambasadorul Italiei în România. Acest rezultat reprezintă un motiv de bucurie, încredere și perseverență care ne învață cum orice obiectiv, prin munca în echipă, poate fi atins. Așadar, echipa LSRS Italia este motivată, încrezătoare și inspirată de a continua drumul spre construirea prezentului pentru viitorul de mâine. Un viitor inclusiv și aproape de casă, România.

Gala de anul acesta a fost un eveniment de o amploare extraordinară și o celebrare plină de emoții care a reprezentat un succes la care nu s-ar fi putut ajunge fără prețioasa și constanta implicare și dedicare a Simonei Fabiola Gîrneață, secretar general LSRS și a Otiliei Apostol, președintele organizației.

Echipa LSRS Italia dorește să le adreseze cele mai profunde mulțumiri pentru coordonarea proiectului. 

Totodată, mulțumim și întregii echipe de voluntari care pe parcursul acestor luni au contribuit la desfășurarea evenimentului. 

Gala LSRS 2023 a fost susținută de Departamentul pentru Românii de pretutindeni și a fost realizată sub egida Academiei Române.  Pe de altă parte, evenimentul a fost o prețioasă ocazie de colaborare și întâlnire cu reprezentanții instituțiilor naționale printre care s-au numărat Secretarul de Stat Irina-Dumitrița Solomon, în cancelaria Prim-Ministrului, Ministrul ercetării, Inovării și Digitalizării Sebastian Burduja – unul dintre membrii fondatori și președinte de onoare ai LSRS, Secretarul de Stat al DRP Gheorghe Florin Cârciu dar și doamna Secretar de Stat MAE Janina Sitaru, președinta CONAF Cristina Chiriac dar și reprezentanții instituțiilor internaționale: Ambasadorul Coreei de Sud în România și directorul economic la Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România. 

Munca merge mai departe!

Articolul anterior
Interviu Mihaela Dima
Articolul următor
Mărțișoare 2023

Articole similare

Nu am găsit niciun rezultat.

Meniu