Ziua Iei – Concursul LSRS Italia

Ziua Iei – Concursul LSRS Italia

 

Probabil că, deschizând garderoba bunicii tale în timpul uneia dintre vacanțele la țară, ai observat o bluză albă, confecționată dintr-un material fin, decorată cu simboluri naturale sau geometrice, cu fire negre, roșii sau multicolore.

Acea bluză specială este o IE, o piesă de îmbrăcăminte tradițională românească, care cu ani în urmă se confecționa manual, iar astăzi este încă realizată după vechile tehnici meșteșugărești de către artizani locali.

IA, sau camașa tradițională, este un simbol al identității românești, este o amintire delicată care miroase a familie, a istorie, dar și a multă modernitate, grație campaniei #givebackcredit derulată de La Blouse Roumaine, care a reunit românii din întreaga lume pentru a cere recunoașterea acestei arte locale.

Cu dorința de a lua parte la această mișcare, LSRS Italia oferă șansa de a primi gratuit o  IE sau cămașă tradițională donată cu amabilitate de câtre @Ii Autentice by Maria și Daniel Stanciu.

Tot ce trebuie să faci pentru a participa este să ne lași să vedem creativitatea și interpretarea ta de apreciere și recunoaștere pentru tradiția culturală românească printr-o fotografie, reel sau postare grafică pe Instagram și Facebook cu hashtag #studențIE și tag @lsrsworldwide @iiautentice

Concursul se va închide pe 23 iunie, la ora 21 RO și cea mai creativă postare va fi aleasă pe 24 iunie în cadrul evenimentului organizat de către LSRS. Fii cu ochii pe paginile noastre social pentru mai multe detalii!

Articolul anterior
Seminar Tips & Tricks depre profilul tău LinkedIn cu Andreea Duta
Articolul următor
Roots Fest 2022

Articole similare

Nu am găsit niciun rezultat.

Meniu